Pages

1st Giveaway By Iena Eliena

on Wednesday, May 23, 2012

Assalamualaikum dan 1 Malaysia.... 

Cik tom berminat nak join 1st Giveaway By Iena Eliena... 

Cik tom dah follow semua syarat yang ditetapkan.


Tarikh tutup 7/6/2012..

Jom join ramai2. Cik tom dapat tau contest ni dari blog 3 siblings. Cik tom tag miss yaty, cik siti dan shag.

Pada yang berminat sila klik banner di atas ye!
Ranking: 5

Coretan Hati Cik Tom: CIK TOM | Blog Suka Suki

Coretan 1st Giveaway By Iena Eliena di taip oleh CIK TOM Pada tarikh Wednesday, May 23, 2012. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber.

{ 3 comments... read them below or add one }

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)


May 23, 2012 at 10:43 PM
misskk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner


June 11, 2012 at 12:04 AM
Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com


September 27, 2013 at 11:08 PM
 
© Blog SUKA SUKI | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO