Pages

E-Buku Rahsia Merawat Jerawat dalam masa 60 hari

on Wednesday, June 13, 2012

Salam.. Hari ini cik tom nak share tentang E-Buku Rahsia Merawat Jerawat dalam masa 60 hari. Apa itu e-buku? E-buku ialah buku dalam medium elektronik iaitu dalam bentuk file pdf. Anda boleh pilih samaada untuk baca terus dari smartphone, komputer, laptop atau boleh juga print untuk bacaan sendiri. Jom kita sama-sama baca review dari doktor pakar masalah penyakit jerawat.


********************************************

Siapa Saya Untuk Cakap Pasal Jerawat Ni? Hebat Sangat Ke?

Rasanya, sebelum kita pergi lebih jauh, ada baiknya saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu. Lebih molek gitu, betul tak?

Nama saya Dr Hasseenah Hassan, telah berkhidmat sebagai doktor bertauliah selama 20 tahun.

Ringkasan berkenaan dengan latarbelakang pendidikan dan pengalaman saya dalam bidang perubatan adalah:


  • Mendapat Sarjana Kedoktoran (M.D) daripada Universiti Sains Malaysia.
  • Memegang Certificate Course in Dermatology (AFPM) dan Diplomate American Academy of Restorative and Aesthetic Medicine (AARAM).
  • Semenjak 5 tahun kebelakangan ini (2011), saya banyak memberi fokus kepada masalah pesakit jerawat dan telah merawat lebih 1200 orang pesakit yang mempunyai isu jerawat sahaja.
  • Saya turut telah berjaya mengeluarkan produk rawatan jerawat sendiri di bawah jenama “Dr. Hasseenah”.

Cara rawatan yang saya paparkan telah diolah setelah saya membaca buku-buku berkenaan jerawat, berbincang dengan pakar kulit dan yang paling penting berjumpa dan merawat pesakit-pesakit yang menghidap jerawat secara langsung.

Senang sahaja, sebagai kesimpulan, saya memang benar-benar layak dan ingin MEMBANTU anda menyelesaikan masalah jerawat anda .Itulah tugas saya.

Memang tiada lain, saya di sini akan membantu anda menghilangkan jerawat dan mengembalikan keyakinan diri anda dengan memiliki wajah yang lebih menawan dan licin.

Tapi saya sedar, mungkin anda tidak tinggal berhampiran sekitar Shah Alam, Selangor. Kalau anda duduk dekat, memang anda boleh bila-bila sahaja bertemu saya, tiada masalah.

Cara yang terbaik untuk merawat jerawat ialah untuk bertemu saya di klinik agar anda mendapat perhatian dan jawapan yang paling tepat kerana setiap orang adalah unik dan memerlukan perhatian yang berbeza.

Kini anda tak perlu berasa gundah-gulana lagi.

Oleh kerana keterbatasan jarak dan masa anda, demi anda saya telah menghasilkan sebuah ebook iaitu buku dalam bentuk file softcopy PDF.

Kini segala pemasalahan jerawat mampu diselesaikan dengan panduan langkah-demi-langkah yang saya hasilkan sendiri ini.

Memperkenalkan E-buku “Rahsia Jerawat Terbongkar - Bagaimana Mengawal Jerawat Dalam Masa 60 Hari

Buku ini adalah dalam bentuk file softcopy PDF hasil tulisan saya sendiri.

Dalam e-buku ini saya telah kumpulkan segala ilmu dan pengalaman saya dalam bidang merawat jerawat selama 5 tahun.

Saya telah ringkaskannya dan mudahkannya untuk tujuan pemahaman anda.

Ingat, e-buku ini bukan sebarangan ebook. Ia telah ditulis sendiri boleh saya yang merupakan doktor sebenar dan pakar dalam jerawat. Bukan hanya ‘copy paste' maklumat yang di-search daripada Google!

Yang ikhlas;
Dr Hasseenah
“Doktor Pakar Jerawat Anda”
Admin DrHasseenah
Telefon: 03-55411392

ps: Anda dah miliki belum  E-buku Rahsia Jerawat Terbongkar ? Kalau belum dan berminat boleh melayari website untuk maklumat lanjut >> E-buku Rahsia Jerawat Terbongkar <<
Ranking: 5

Coretan Hati Cik Tom: CIK TOM | Blog Suka Suki

Coretan E-Buku Rahsia Merawat Jerawat dalam masa 60 hari di taip oleh CIK TOM Pada tarikh Wednesday, June 13, 2012. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber.

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Blog SUKA SUKI | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO