Pages

E-buku Panduan Malam Pertama Pengantin

on Wednesday, June 13, 2012

Assalamualaikum dan Salah Sejahtera... Kali ini nak kongsikan kepada E-buku Panduan Malam Pertama Pengantin. Apa itu e-buku? E-buku ialah buku dalam medium elektronik iaitu dalam bentuk file pdf. Anda boleh pilih samaada untuk baca terus dari smartphone, komputer, laptop atau boleh juga print untuk bacaan sendiri. Jom kita sama-sama baca tips pada kali ini ditujukan khusus buat pasangan yang bakal mendirikan rumahtangga kelak. Ianya berkaitan malam pertama pengantin. 

Berikut cik tom kongsikan 7 tips bagaimana anda boleh menempuh malam pertama pengantin anda dengan penuh nikmat dan memuaskan dari sumber website rahsia malam pertama pengantin. Sama-sama kita ikutinya…

Tips Malam Pertama Pengantin 1: Pastikan tubuh badan anda bersih dariapda segala kekotoran. Mandi terlebih dahulu sebelum anda mulakan pelayaran bahtera malam pertama pengantin anda. Ini bagi memastikan badan anda akan berasa segar dan wangi. Pasangan anda akan merasa lebih selesa apabila ingin memulakan seks bersama anda.

Tips Malam Pertama Pengantin 2: Mulakan dengan belaian manja dan puji-pujian kepada isteri anda. Ini bagi menghidupkan suasana yang lebih romantis. Kaum wanita lebih mudah terangsang dari segi seksual dalam keadaan yang romantik.

Tips Malam Pertama Pengantin 3: Panjangkan tempoh bercumbu-cumbuan anda. Bercumbuan bersama isteri anda dalam masa yang lebih lama boleh menghanyutkan isteri anda seterusnya mampu meningkatkan lagi pengeluaran cairan di farajnya. Pentingnya faraj isteri untuk benar-benar basah adalah bagi memudahkan hubungan persetubuhan anda kelak.

Tips Malam Pertama Pengantin 4: Sentuh payudara isteri anda dengan penuh kelembutan. Jangan mengasari isteri anda buat kali pertama.

Tips Malam Pertama Pengantin 5: Tanyakan isteri anda pada bahagian manakah tubuh dia yang membuatkan dia merasa lebih nikmat sewaktu anda sentuhnya. Fokuskan lebih pada bahagian tersebut. Setiap wanita mempunyai titik-titik ghairah yang berlainan dari segi tahap sensitiviti.

Tips Malam Pertama Pengantin 6: Puaskan isteri anda terlebih dahulu. Setelah isteri anda puas, baru anda (si suami) boleh meneruskan aksi mendayung sehingga anda terpancut.

Tips Malam Pertama Pengantin 7: Jangan lupa mengucapkan kata-kata romantis seperti ‘I love you ayang’ ketika anda berdua asyik dan sedang hanyut di buai nikmat malam pertama pengantin. Ini dapat memudahkan lagi isteri anda mencapai orgasma.

Untuk lebih banyak lagi tips-tips persediaan malam pertama pengantin anda, layari website>> Malam Pertama Pengantin<< atau klik banner di bawah;


Ranking: 5

Coretan Hati Cik Tom: CIK TOM | Blog Suka Suki

Coretan E-buku Panduan Malam Pertama Pengantin di taip oleh CIK TOM Pada tarikh Wednesday, June 13, 2012. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber.

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Blog SUKA SUKI | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO